Sluit je aan!

De campagne #STOP1921  staat open voor elk initiatief en voor elke vorm van samenwerking met burgers en met verenigingen, NGO’s, culturele instellingen, ziekenfondsen, zorginstellingen, hulpverleningsorganisaties, … .

Iedere burger en iedere organisatie kan deelnemen aan de campagne

  • Vanuit een eigen bezorgdheid: volksgezondheid, justitie, mensenrechten, fundamentele vrijheden, economie, burgerschap, verantwoorde consumptie, recreatie en ontspanningscultuur;
  • Op de manier die het best past: door acties en manifestaties te organiseren, te publiceren, te animeren, te debatteren, te steunen, …;
  • Door voorstellen en ideeën te formuleren voor de hervorming van de wet van 1921.

De initiatiefnemers van de campagne, en bij uitbreiding eenieder die eraan deelneemt, pretenderen niet dat ze één en dezelfde visie delen in verband met het drugsbeleid. Mensen en organisaties kunnen verschillende standpunten innemen met betrekking tot bepaalde aspecten of onderdelen van het Belgische drugsbeleid.

Wie deze campagne onderschrijft, is wél overtuigd van het feit dat de criminalisering van burgers die drugs gebruiken contraproductief werkt en van de noodzaak om het Belgische drugsbeleid te  herbekijken en te moderniseren.

 

Uw vereniging wenst zich aan te sluiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen of om bij ons toe te treden.

Sociale netwerken

We zijn aanwezig op Facebook en Twitter.

Wij nodigen U uit om de campagne te delen via het internet en sociale netwerken met vermelding van de hashtag #STOP1921.

Nieuwsbrief

U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Wij houden jullie op de hoogte over hoe de campagne evolueert en evenementen.

Français Nederlands English

Bent U reeds ingeschreven en  u wilt zich uitschrijven? Geen probleem, klik hier!

Steun de campagne!

Uw financiële steun kan ons helpen om de campagne te verbreden, te verspreiden en zijn slagkracht te vergroten. Onze werking draait op geëngageerde vrijwilligers, dus elke hulp is welkom.

Donaties zullen worden gebruikt om stickers, flyers, posters te maken, evenementen te organiseren, etc.

Indien u 40 euro of meer doneert aan STOP1921, is uw gift fiscaal aftrekbaar!

Meer informatie 

Download het logo in verschillende formaten (rond logo, banner voor Facebook, Twitter, briefkaart).

Partager
Top