Pleidooi voor het gebruik van cannabis bij heroïne- en opiatenverslaving (Newsmonkey)

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Een heroïneverslaving lijkt voor velen onder ons een ver-van-mijn-bed-show. De gedachte dat zoon of dochter ooit in aanraking zou komen met het bruine spul lijkt ondenkbaar maar we mogen niet vergeten dat elke heroïneverslaafde iemands zoon of dochter is. Per definitie zou een verslaafde de beste zorgen moeten kunnen krijgen om te kunnen genezen maar de werkelijkheid toont anders. Onze maatschappij heeft maar weinig empathie met heroïneverslaafden.

Lees meer : Pleidooi voor het gebruik van cannabis bij heroïne- en opiatenverslaving (Newsmonkey)