EU Calls On Member States To Find Alternatives To Coercive Sanctions For Drug Users

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Engels. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

Last week, the Justice and Home Affairs Council adopted recommendations on alternatives to coercive sanctions for drug using offenders. These recommendations were approved within the frame of the EU Action Plan on Drugs 2017-2020 which requests member states to provide alternatives to coercive sanctions for drug using offenders “where appropriate, and in accordance with their legal frameworks”.

Read more : EU Calls On Member States To Find Alternatives To Coercive Sanctions For Drug Users