De (zeer) moeilijke juridische weg van de leden van de Cannabis Social Club

Ontmoeting met de leden van Trekt Uw Plant vzw, de eerste Cannabis Social Club van België, opgericht in 2006 in Antwerpen. Justitie heeft hen zojuist veroordeeld tot zware straffen, maar ze houden voet bij stuk en blijven een ander drugsbeleid verdedigen. Hoewel het verbod zijn grenzen heeft laten zien en de sociale cannabisclubs door verschillende landen en experts worden erkend als een van de effectieve middelen om de cannabismarkt te reguleren, blijft België steken in een drugwet die dateert van 1921.

✏️ Onderteken de petitie ter ondersteuning van de Cannabis Social Clubs :

Oproep tot steun van de Cannabis Social Clubs

Een verslag van het Centre d’Action Laïque in het kader van het programma Libres, ensemble en zijn steun aan de campagne #STOP1921.